Om oss

 

Brekko Camping har eksistert i over 80 år, og ble først drevet av Per og Kari Brekko. I 1950 ble gården og campingen overdratt til sønnen Knut og hans kone Astrid. fra 1991 og frem til 2010 ble den drevet av Sissel-Iren og Torleiv Brekko. Plassen er nå eid av SIS Utleie AS, som vil videreføre campingdriften.

Til å begynne med bestod plassen bare av en liten åpning ned mot elven som ikke var dyrkbar mark. Der kunne turister sette opp telt eller combicampen sin. Etter hvert ble en del av den dyrkbare marken også tatt i bruk, men først etter at gresset ble slått ved St Hanstider. Utedo og en vannkran med vann fra bekken var det nærmeste man kan komme dagens sanitæranlegg.

På slutten av -60 tallet ble de første hyttene bygd, med tømmer fra egen skog. De fire første hyttene ble satt opp på oversiden av Rv 7. I 1982, ble disse fire hyttene løftet med kran, og flyttet ned til de andre hyttene. Hytte 5-8 ble bygd der de står nå, i perioden 1971-73. Litt senere ble også sanitæranlegget utvidet med dusjer og håndvasker.

Vi har mange faste gjester som kommer tilbake år etter år. Flere av våre faste gjester var her første gang sammen med sine foreldre, og besteforeldre.

Vi legger stor vekt på at plassen skal ha en personlig atmosfære, og prøver på beste måte å bidra til at du som gjest skal ha ett hyggelig opphold. Vi setter vår ære i at det til en hver tid skal være like fint på plassen som det vi forventer å finne når vi selv skal på ferie.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt, vi kan hjelpe til med det meste, bortsett fra været og ditt eget humør.

Velkommen!

 

Bilder

Design av: Hove Media